Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Головна
Редакційна колегія
Про журнал
Редакційна етика
Відкритий доступ
Політика щодо плагіату
Порядок рецензування
Розгляд інформації та звернень
Архіви
Авторам
Авторські права
Умови публікації
Вартість публікації
Контакти
Пошук
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 3 (9) (2023): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
№ 3 (9) (2023): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Опубліковано:
2023-10-10
Випуск
ТИТУЛЬНА СТОРІНКА
ЗМІСТ
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ БЕЗДРІЖДЖОВОГО БЕЗГЛЮТЕНОВОГО ХЛІБА
Аліна Васьківська, Світлана Пересічна
5-12
PDF
ВПЛИВ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН ВІВСА ТА ЛЮЦЕРНИ НА ЖИРНОКИСЛОТНИЙ СКЛАД М’ЯСА ГУСЕЙ ПРИ ЗБЕРІГАННІ
Данііл Майборода, Олена Данченко
13-17
PDF
ОСОБЛИВОСТІ ОКИСНОГО ПСУВАННЯ ТКАНИН ПЕЛЕНГАСУ ПРИ ЗБЕРІГАННІ В ОХОЛОДЖЕНОМУ СТАНІ
Олеся Прісс, Марина Сердюк, Тетяна Колісниченко, Микола Данченко, Любов Здоровцева
18-25
PDF
ПАКУВАННЯ ПАСТЕРИЗОВАНОГО МОЛОКА ЯК ЕЛЕМЕНТ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЙОГО ЯКОСТІ
Юрій Сеник
26-32
PDF
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
ОСОБЛИВОСТІ РОЗРОБКИ ФІРМОВОГО СТИЛЮ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Ірина Мазуркевич
33-37
PDF
КУХНЯ В СТИЛІ NOBU: ВІД АВТЕНТИКИ ДО НОВАЦІЇ
Олександр Новосьолов
38-43
PDF
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ УПРАВЛІННЯ ПРОЄКТАМИ В ГОТЕЛЬНОМУ ТА РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
Валентина Постова
44-48
PDF
ТУРИЗМ
ВИЗНАЧЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ВІДВІДУВАНОСТІ ЯК ВАЖЛИВОГО КРИТЕРІЮ ІВЕНТ МЕНЕДЖМЕНТУ В СФЕРІ ПОСЛУГ
Костянтин Веретюк, Сергій Неілеко, Артем Антоненко, Олександр Зараховський
49-54
PDF (English)
ІННОВАЦІЙНІ МАРКЕТИНГОВІ ТЕХНОЛОГІЇ У СФЕРІ ТУРИЗМУ
Андрій Мокрий
55-59
PDF
ТУРИЗМ 4.0: СТАЛІСТЬ ТУРИСТИЧНИХ ЦІННОСТЕЙ
Наталя Онищук, Наталія Корж
60-65
PDF
НОВІТНІ ТЕНДЕНЦІЇ ФОРМУВАННЯ ЕКСКУРСІЙ В УКРАЇНІ
Олена Старинець, Олена Шестель, Людмила Матвійчук
66-70
PDF (English)
Мова
English
Українська