Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry
Головна
Редакційна колегія
Про журнал
Редакційна етика
Відкритий доступ
Політика щодо плагіату
Порядок рецензування
Розгляд інформації та звернень
Архіви
Авторам
Авторські права
Умови публікації
Вартість публікації
Контакти
Пошук
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 2 (2020): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
№ 2 (2020): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Опубліковано:
2022-08-22
Статті
ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА У МІСТІ ЧЕРКАСИ ПІД ЧАС ПАНДЕМІЇ
Ганна Чепурда, Лілія Івашина
5-12
PDF
ФУНДАМЕНТАЛЬНІ ЗАСАДИ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ВИЇЗНОГО ТУРОПЕРЕЙТИНГУ В КОМПАНІЇ «ІНТЕРАВІАСЕРВІС»
Олександр Гладкий
13-22
PDF (English)
ШЛЯХИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ НА ТЕРИТОРІЯХ НАЦІОНАЛЬНИХ ПРИРОДНИХ ПАРКІВ
Наталія Коніщева, Світлана Ткачова
23-34
PDF
МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ УПРАВЛІННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЮ У СФЕРІ МІЖНАРОДНОГО І ВІТЧИЗНЯНОГО ТУРИЗМУ УКРАЇНИ
Ірина Сидоренко
35-46
PDF
НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА В СУЧАСНИХ УМОВАХ
Світлана Бєляєва, Ірина Герман
47-57
PDF
ТЕХНОЛОГІЇ ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНИХ КОМПЕТЕНЦІЙ ФАХІВЦІВ У СФЕРІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ
Олена Старинець, Дмитро Гаращенко
58-66
PDF
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА НОВІТНІ ТРЕНДИ В ТУРИЗМІ ПІСЛЯ COVID-19
Людмила Фрей, Дмитро Гаращенко
64-74
PDF
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ КУЛЬТУРНО-ПІЗНАВАЛЬНОГО ТУРИЗМУ НА ЧЕРКАЩИНІ
Олена Шестель, Тетяна Литвин
75-81
PDF
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Олександр Куракін, Лариса Бишовець, Андрій Крижанівський
82-89
PDF
ПЕРСПЕКТИВИ КАТЕГОРИЗАЦІЇ ГОТЕЛЬНИХ ГОСПОДАРСТВ ТА УНІФІКАЦІЯ СИСТЕМ ОЦІНЮВАННЯ
Григорій Медвєдєв
90-98
PDF
Мова
English
Українська