Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Головна
Редакційна колегія
Про журнал
Редакційна етика
Відкритий доступ
Політика щодо плагіату
Порядок рецензування
Розгляд інформації та звернень
Архіви
Авторам
Авторські права
Умови публікації
Вартість публікації
Контакти
Пошук
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 4 (10) (2023): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
№ 4 (10) (2023): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Опубліковано:
2023-12-25
Випуск
ТИТУЛЬНА СТОРІНКА
ЗМІСТ
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
БАНОШ – АВТЕНТИЧНА СТРАВА, ЯК РЕГІОНАЛЬНИЙ СЕГМЕНТ ЕТНО-ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ
Олег Боратинський, Марія Паска, Лілія Свищ
5-8
PDF
ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА М. ЧЕРКАСИ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ
Лілія Івашина, Лариса Бишовець, Олександр Куракін
9-18
PDF
ТУРИЗМ
МОТИВАЦІЙНІ ЧИННИКИ ТА ПРИНЦИПИ УПРАВЛІННЯ МАТЕРІАЛЬНИМ СТИМУЛЮВАННЯМ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ
Ірина Герман
19-26
PDF
СТРАТЕГІЇ РЕГУЛЮВАННЯ ОВЕРТУРИЗМУ В РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНИХ ДЕСТИНАЦІЙ
Галина Омельченко
27-31
PDF
АНАЛІЗ ІНФОРМАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ В СФЕРІ ТУРИЗМУ
Сергій Петренко
32-42
PDF
Мова
English
Українська