Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Головна
Редакційна колегія
Про журнал
Редакційна етика
Відкритий доступ
Політика щодо плагіату
Порядок рецензування
Розгляд інформації та звернень
Архіви
Авторам
Авторські права
Умови публікації
Вартість публікації
Контакти
Пошук
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 2 (12) (2024): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
№ 2 (12) (2024): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Опубліковано:
2024-05-30
Випуск
ТИТУЛЬНА СТОРІНКА
ЗМІСТ
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
ФОРМУВАННЯ СМАКОВИХ ЯКОСТЕЙ ПЛОДІВ ВИШНІ ПІД ВПЛИВОМ АБІОТИЧНИХ ЧИННИКІВ В УМОВАХ ПІВДНЯ СТЕПОВОЇ ЗОНИ УКРАЇНИ
Ірина Іванова, Марина Сердюк, Віра Малкіна, Тетяна Колісниченко, Ірина Кривонос, Лілія Івашина
5-16
PDF
ІННОВАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА ВИНОРОБНОЇ ГАЛУЗІ: СТУПІНЬ, ЗНАЧЕННЯ ТА ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ
Ніна Нагурна, Юлія Куриленко, Ірина Осипенкова
17-21
PDF
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
РОЛЬ СВІТОВИХ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Ольга Вдовічена, Каріна Паламарек
22-27
PDF
ІННОВАЦІЙНІ ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ЕЛЕКТРОННОЇ КОМЕРЦІЇ У ГОТЕЛЬНІЙ ІНДУСТРІЇ
Галина Воляник, Наталія Колінько, Світлана Шутка
28-33
PDF
РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БОРОШНЯНИХ ВИРОБІВ ВЛАСНОГО ВИРОБНИЦТВА ЯК ЗАПОРУКА КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Вікторія Шелудько
34-40
PDF
ТУРИЗМ
КОНТЕКСТИ СТРУКТУРНО-ПРОСТОРОВОГО РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНО-РЕКРЕАЦІЙНОЇ СФЕРИ
Павло Романів
41-47
PDF
КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЯ В ТУРИЗМІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ
Лариса Чепурда, Ірина Герман, Олександр Куракін
48-58
PDF
ТРЕНДИ В ТУРИЗМІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ НА МІЖНАРОДНОМУ РИНКУ ПОСЛУГ
Ганна Чепурда, Олена Старинець, Олена Шестель
59-67
PDF
ДОСВІД ЗАСТОСУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ПРАКТИЦІ РЕАЛІЗАЦІЇ МЕТОДІВ СТРАТЕГІЧНОГО МАРКЕТИНГУ В ТУРИЗМІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
Лариса Чепурда, Ганна Чепурда, Людмила Матвійчук
68-78
PDF
Мова
English
Українська