Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Головна
Редакційна колегія
Про журнал
Редакційна етика
Відкритий доступ
Політика щодо плагіату
Порядок рецензування
Розгляд інформації та звернень
Архіви
Авторам
Авторські права
Умови публікації
Вартість публікації
Контакти
Пошук
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 2 (8) (2023): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
№ 2 (8) (2023): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Опубліковано:
2023-06-30
Випуск
ТИТУЛЬНА СТОРІНКА
ЗМІСТ
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
ОСОБЛИВОСТІ СТРАТЕГІЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ СФЕРИ HORECA У ВІЙСЬКОВИЙ ПЕРІОД
Світлана Сидорук, Людмила Матвійчук, Михайло Лепкий
5-11
PDF
ТУРИЗМ
ПРОЕКТНІ ІННОВАЦІЙНІ РІШЕННЯ У СФЕРІ ТРУДОВИХ ВІДНОСИН В ТУРИЗМІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ
Світлана Бєляєва, Ірина Герман, Ганна Сергієнко
12-19
PDF
ЕКОНОМІКА ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ: МІЖНАРОДНІ ТА ВІТЧИЗНЯНІ ТРЕНДИ
Ігор Несторишен, Ярослав Прокопець
20-26
PDF
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ НВЧ НАГРІВАЛЬНОГО УСТАТКУВАННЯ В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
Артем Антоненко, Тетяна Бровенко, Галина Толок, Наталія Коваленко, Артем Горкун, Роман Ткаченко
27-31
PDF (English)
КРАФТОВІ СИРИ ЯК ПЕРСПЕКТИВНИЙ ЕКОПРОДУКТ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Лілія Івашина, Лариса Бишовець, Оксана Оліферчук
32-39
PDF
ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ЯКОСТІ СТАБІЛІЗАТОРА В ТЕХНОЛОГІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ МАЙОНЕЗНИХ СОУСІВ
Юлія Куриленко, Олександр Куракін
40-46
PDF
Мова
English
Українська