Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry
Головна
Редакційна колегія
Про журнал
Редакційна етика
Відкритий доступ
Політика щодо плагіату
Порядок рецензування
Розгляд інформації та звернень
Архіви
Авторам
Авторські права
Умови публікації
Вартість публікації
Контакти
Пошук
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 4 (10) (2023): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
№ 4 (10) (2023): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Опубліковано:
2023-12-25
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
БАНОШ – АВТЕНТИЧНА СТРАВА, ЯК РЕГІОНАЛЬНИЙ СЕГМЕНТ ЕТНО-ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ
Олег Боратинський, Марія Паска, Лілія Свищ
5-8
PDF
ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА М. ЧЕРКАСИ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ
Лілія Івашина, Лариса Бишовець, Олександр Куракін
9-18
PDF
ТУРИЗМ
МОТИВАЦІЙНІ ЧИННИКИ ТА ПРИНЦИПИ УПРАВЛІННЯ МАТЕРІАЛЬНИМ СТИМУЛЮВАННЯМ ПЕРСОНАЛУ ПІДПРИЄМСТВ ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ
Ірина Герман
19-26
PDF
СТРАТЕГІЇ РЕГУЛЮВАННЯ ОВЕРТУРИЗМУ В РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНИХ ДЕСТИНАЦІЙ
Галина Омельченко
27-31
PDF
АНАЛІЗ ІНФОРМАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ В СФЕРІ ТУРИЗМУ
Сергій Петренко
32-42
PDF
Мова
English
Українська