Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Головна
Редакційна колегія
Про журнал
Редакційна етика
Відкритий доступ
Політика щодо плагіату
Порядок рецензування
Розгляд інформації та звернень
Архіви
Авторам
Авторські права
Умови публікації
Вартість публікації
Контакти
Пошук
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 3 (13) (2024): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
№ 3 (13) (2024): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Опубліковано:
2024-10-04
Випуск
ТИТУЛЬНА СТОРІНКА
ЗМІСТ
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
ВИСОКОПРОТЕЇНОВІ БАТОНЧИКИ З ПІДВИЩЕНОЮ АНТИОКСИДАНТНОЮ АКТИВНІСТЮ ЯК АЛЬТЕРНАТИВНЕ ПОРТАТИВНЕ ХАРЧУВАННЯ В СИСТЕМІ ЗАГАЛЬНОГО ОЗДОРОВЛЕННЯ
Владислав Бондаренко, Ігор Смагін, Світлана Худякова, Наталія Кондратюк, Катерина Маторіна
5-11
PDF (English)
ВИНОРОБСТВО ТА ВИНОГРАДАРСТВО В УКРАЇНІ: ЕНОТУРИЗМ, МІЖНАРОДНЕ СПІВРОБІТНИЦТВО ТА МИСТЕЦТВО СОМЕЛЬЄ В УМОВАХ ВІЙНИ
Тетяна Брикова
12-18
PDF
РОЗРОБЛЕННЯ МОЛОЧНИХ СМУЗІ З ВІВСЯНИМИ Й ГРЕЧАНИМИ ПЛАСТІВЦЯМИ ТА ПЛОДОВО-ЯГІДНИМИ ПОРОШКАМИ
Ігор Дударєв, Тамара Панащук, Василина Шемет
19-27
PDF
РЕСВЕРАТРОЛ – ПЕРСПЕКТИВНИЙ АНТИОКСИДАНТ В М’ЯСО-МОЛОЧНИХ ПРОДУКТАХ
Ірина Осипенкова, Оксана Чепурна, Ніна Нагурна
28-32
PDF
КРАФТОВЕ ХЛІБОПЕЧЕННЯ ЯК АСПЕКТ УКРАЇНСЬКОЇ ХАРЧОВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ
Наталія Черевична; Вікторія Середенко, Наталія Грін
33-37
PDF
ТОВАРНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПЛОДІВ ВИШНІ ПІСЛЯ ЗБЕРІГАННЯ
Ірина Іванова, Марина Сердюк
38-43
PDF
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА НА ІВАНО-ФРАНКІВЩИНІ КРІЗЬ ПРИЗМУ ІСТОРИЧНОГО ЕКСКУРСУ ТА В ПРОЄКЦІЇ ПЕРСПЕКТИВ РОЗВИТКУ
Руслан Котенко
44-49
PDF
КАПСУЛЬНІ ГОТЕЛІ ЯК ПЕРСПЕКТИВНЕ ПРОЄКТНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ ЕКОНОМ-ГОТЕЛІВ
Дмитро Крамаренко, Наталія Гіренко
50-56
PDF
АНАЛІЗ СТАНУ ТА СУЧАСНИХ ТЕНДЕНЦІЙ РОЗВИТКУ ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА
Андрій Мокрий, Лариса Чепурда
57-61
PDF
ТУРИЗМ
ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ ЯК ІНСТРУМЕНТ БРЕНДИНГУ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ
Михайло Лепкий, Олександр Левчук
62-68
PDF
ТУРИСТИЧНА БЕЗБАР’ЄРНА ІНФРАСТРУКТУРА УКРАЇНИ: СТАН, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ
Ганна Омельчак
69-75
PDF
ПРАКТИКА УПРАВЛІННЯ БІЗНЕС-ПРОЦЕСАМИ В ТУРИЗМІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ В СУЧАСНИХ УМОВАХ
Лариса Чепурда; Ірина Герман, Євгеній Адаменко
76-85
PDF
СУТНІСТЬ ТА ЗНАЧЕННЯ СТРАТЕГІЧНОГО МАРКЕТИНГУ В ТУРИЗМІ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
Лариса Чепурда, Людмила Матвійчук, Ірина Герман
86-94
PDF
ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ПРОЄКТАМИ В ТУРИСТИЧНОМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
Олена Данченко, Ганна Чепурда, Олександр Куракін
95-100
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ РИНКУ ВИНОРОБСТВА УКРАЇНИ, ЯК ІНФРАСТРУКТУРИ ДЛЯ ВИННОГО ТУРИЗМУ
Ніна Нагурна, Юлія Куриленко
101-105
PDF
Мова
English
Українська