Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Головна
Редакційна колегія
Про журнал
Редакційна етика
Відкритий доступ
Політика щодо плагіату
Порядок рецензування
Розгляд інформації та звернень
Архіви
Авторам
Авторські права
Умови публікації
Вартість публікації
Контакти
Пошук
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 1 (7) (2023): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
№ 1 (7) (2023): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Опубліковано:
2023-03-27
Випуск
ТИТУЛЬНА СТОРІНКА
ЗМІСТ
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
ДОСЛІДЖЕННЯ МЕТОДОЛОГІЧНИХ ПІДХОДІВ ДО ОЦІНКИ ЯКОСТІ ГОТЕЛЬНИХ ПОСЛУГ
Олександр Куракін
5-9
PDF
РОЗВИТОК ФОРМАТУ «FINE DINING» У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ УКРАЇНИ
Михайло Рутинський, Володимир Зайченко, Галина Кушнірук
10-14
PDF
ТУРИЗМ
МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНИХ РЕГІОНІВ
Людмила Бондаренко
15-20
PDF
ІННОВАЦІЙНИЙ ТА ПРОЄКТНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ В ТУРИЗМІ
Ігор Несторишен
21-26
PDF
ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО РОЗВИТКУ ФРАНЧАЙЗИНГОВИХ МЕРЕЖ ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ
Лариса Чепурда, Дмитро Дубіновський
27-31
PDF
ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ НА ТУРИСТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
Лариса Чепурда, Сергій Юрченко
32-35
PDF
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ СТАЛОЇ ЕКОЛОГІЗАЦІЇ ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ У ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Олена Шестель, Олена Старинець
36-41
PDF (English)
КВЕСТ-ЕКСКУРСІЇ З ВІРТУАЛЬНИМ ГІДОМ ЯК ІННОВАЦІЙНІ ПОДІЄВІ ПРОДУКТИ ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ ТА ГОСТИННОСТІ
Наталія Якименко-Терещенко, Тетяна Чайка, Мирослава Яріко
42-47
PDF
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
ФОРМУВАННЯ СМАКУ ПИВА
Ніна Нагурна, Ірина Осипенкова, Оксана Чепурна, Юлія Куриленко
48-56
PDF
Мова
English
Українська