Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Головна
Редакційна колегія
Про журнал
Редакційна етика
Відкритий доступ
Політика щодо плагіату
Порядок рецензування
Розгляд інформації та звернень
Архіви
Авторам
Авторські права
Умови публікації
Вартість публікації
Контакти
Пошук
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 2 (6) (2022): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
№ 2 (6) (2022): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Опубліковано:
2023-02-03
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
ВОЄННИЙ СТАН: ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ НА ЧЕРКАЩИНІ
Лілія Івашина, Лариса Бишовець
5-8
PDF
ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ТА ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Людмила Матвійчук, Лариса Чепурда, Ганна Чепурда
9-14
PDF
ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ КОНТРАКТНОГО УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМИ МЕРЕЖАМИ
Лариса Чепурда, Ігор Луцький
15-19
PDF
ТУРИЗМ
ФОРМУВАННЯ ІНКЛЮЗИВНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ
Людмила Безугла, Марія Бєлобородова, Тетяна Герасименко
20-25
PDF
ПРИНЦИПИ РАЦІОНАЛЬНОГО ОПОДАТКУВАННЯ В ГЛОБАЛЬНОМУ ПРОСТОРІ
Лариса Васюренко
26-29
PDF
ОЦІНКА ТУРИСТИЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ХЕРСОНСЬКОГО РАЙОНУ ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Любов Івченко, Сергій Кравцов, Діана Крушельницька
30-37
PDF
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ЯК КОМПЛЕКС БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН ДЛЯ НАПОЇВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Зоя Бондарчук, Юлія Куриленко, Галина Андронович
38-43
PDF
ЗАХИСТ РОЗСІЛЬНИХ СИСТЕМ ХАРЧОВИХ ПІДПРИЄМСТВ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ЕКОЛОГІЧНИХ ІНГІБІТОРІВ КОРОЗІЇ
Владислав Сухенко, Леся Авдєєва, Ірина Осипенкова, Юлія Куриленко
44-50
PDF
Мова
English
Українська