Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Головна
Редакційна колегія
Про журнал
Редакційна етика
Відкритий доступ
Політика щодо плагіату
Порядок рецензування
Розгляд інформації та звернень
Архіви
Авторам
Авторські права
Умови публікації
Вартість публікації
Контакти
Пошук
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 1 (5) (2022): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
№ 1 (5) (2022): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Опубліковано:
2022-12-04
Випуск
ТИТУЛЬНА СТОРІНКА
ЗМІСТ
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
ОПТИМІЗАЦІЯ МЕТОДУ АНАЛІЗУ ФОСФАТІВ ДЛЯ КОНТРОЛЮ БЕЗПЕЧНОСТІ ТА ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Олена Вишнікіна, Олена Лихолат, Олександр Сабіров
5-9
PDF
ДИНАМІКА ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ В ЗАКЛАДАХ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА
Ірина Вівсюк
10-14
PDF
ЗАСТОСУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ МОЛЕКУЛЯРНОЇ КУХНІ ЯК ЧИННИК ЗРОСТАННЯ РЕСТОРАННОГО СЕРВІСУ
Людмила Горшкова, Валентина Павлюк, Діна Ярмолюк
15-20
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ МЕТОДИЧНИХ ПІДХОДІВ ЩОДО ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ ФРАНЧАЙЗИНГОВИХ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ В СФЕРІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Ірина Мазуркевич
21-26
PDF
НАПРЯМИ СТИМУЛЮВАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО І СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ
Валентина Постова
27-32
PDF
ТУРИЗМ
ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ В ТУРИСТИЧНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ
Людмила Безугла, Ганна Пилипенко, Людмила Бондаренко
33-38
PDF
ВІДНОВЛЕННЯ РЕКРЕАЦІЙНИХ ТЕРИТОРІЙ ЯК ПЕРСПЕКТИВНИЙ НАПРЯМОК ДЛЯ РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ
Світлана Бєляєва, Ірина Герман
39-43
PDF
НАВИЧКИ КОГНИТИВНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ У ФОРМУВАННІ ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК АУДИТОРА
Лариса Васюренко, Максим Сухорученко
44-46
PDF
ВИКОРИСТАННЯ АПАРАТУ ТЕОРІЇ НЕЧІТКИХ МНОЖИН ДЛЯ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ТУРПРОДУКТУ
Софія Ладик, Ксенія Базилюк
47-51
PDF
РЕАЛІЇ РОЗВИТКУ КАРНАВАЛЬНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ
Марія Лущик, Діана Гуцало
52-59
PDF
ІНІЦІАТИВИ ВСЕСВІТНЬОЇ ТУРИСТИЧНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ЩОДО СТИМУЛЮВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ТУРИЗМІ
Ігор Журба, Ігор Несторишен, Сергій Матюх
60-64
PDF
ФОРМУВАННЯ МІСТА ВІННИЦІ ЯК ТУРИСТИЧНОЇ ДЕСТИНАЦІЇ: СТРАТЕГІЧНІ ЦІЛІ, ЗАВДАННЯ
Наталя Онищук, Наталія Корж
65-71
PDF
СПА-ІНДУСТРІЯ ЯК ДЕТЕРМІНАНТ РОЗВИТКУ МЕДИЧНОГО ТУРИЗМУ
Наталія Смочко, Тетяна Лужанська, Максим Смочко
72-78
PDF
РЕСУРСНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ЕТНІЧНОГО ТА ПОДІЄВОГО ТУРИЗМУ В ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ ДЛЯ ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ТА РОЗВИТКУ НАЦІОНАЛЬНОЇ СВІДОМОСТІ
Олена Старинець, Олена Шестель
79-84
PDF (English)
Мова
English
Українська