Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Головна
Редакційна колегія
Про журнал
Редакційна етика
Відкритий доступ
Політика щодо плагіату
Порядок рецензування
Розгляд інформації та звернень
Архіви
Авторам
Авторські права
Умови публікації
Вартість публікації
Контакти
Пошук
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
№ 4 (14) (2024): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
№ 4 (14) (2024): Інновації та технології в сфері послуг і харчування
Опубліковано:
2024-12-25
Випуск
ТИТУЛЬНА СТОРІНКА
ЗМІСТ
ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ
ЕКОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ ВИСОКОЧАСТОТНОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
Віктор Грищишин
5-8
PDF
ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА ЗАКУСОК З ЕМУЛЬСІЙНОЮ СТРУКТУРОЮ НА ОСНОВІ БОБОВОЇ СИРОВИНИ ТА АКВАФАБИ
Валентина Дегтяр, Анна Радченко
9-15
PDF
РИНОК МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ В УКРАЇНІ: АСОРТИМЕНТ ТА ЯКІСТЬ
Лілія Івашина, Лариса Бишовець, Оксана Оліферчук
16-24
PDF
МУЛЬТИНУТРІЄНТНИЙ ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ НАПІЙ
Юлія Куриленко, Владислав Сухенко, Галина Андронович, Олександр Куракін
25-30
PDF
ТЕХНОЛОГІЇ У ВИРОБНИЦТВІ ФЕРМЕНТОВАНИХ КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ З ДОДАВАННЯМ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ЯГІДНОЇ СИРОВИНИ
Ігор Слободяник
31-34
PDF
ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
ТЕОРІЯ «КАВОВИХ ХВИЛЬ» І ТРЕНДИ РОЗВИТКУ КАВОВОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ
Вікторія Церклевич, Марія Турчиняк, Олена Польова
35-42
PDF
ТУРИЗМ
ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ БРЕНДУ ТЕРИТОРІЙ ТА ВИЗНАЧЕННЯ ШЛЯХІВ РОЗВИТКУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ У ГАЛУЗІ ТУРИЗМУ З ТОЧКИ ЗОРУ БРЕНД-МЕНЕДЖМЕНТУ
Андрій Калашніков
43-46
PDF
КЕМПІНГ НА ДЕРЕВАХ У СТИЛІ ГЛЕМПІНГ – НОВИЙ ТРЕНД У СФЕРІ ГОСТИННОСТІ
Тетяна Колісниченко, Марина Сердюк, Юрій Опанащук, Людмила Кюрчева
47-51
PDF
Мова
English
Українська